De Compagnie als leerbedrijf

Continue blijven leren en ontwikkelen vinden wij erg belangrijk. Dit geldt niet alleen voor onze huidige werkwijzen, ons huidige team en onze organisatie, maar ook zeker voor de mogelijkheden/inzetbaarheid in de toekomst.

Wij bieden dan ook vol passie en toewijding mogelijkheden aan om leergierige en enthousiaste mensen te ondersteunen en begeleiden tijdens hun opleiding in de zorg. Dit doen wij in de breedste zin van het woord. Het Andere Wonen De Compagnie beschikt over de mogelijkheden om mensen op te leiden voor de volgende opleidingen: helpende, helpende + (beide niveau 2), verzorgende IG, maatschappelijke zorg (beide niveau 3) , verpleegkundige 4 en verpleegkundige 5.

Wij bieden deze mogelijkheden zowel via de BOL-stroming als de BBL-stroming. Voor de opleidingen is alle expertise bij Het Andere Wonen De Compagnie aanwezig. Dit geldt voor de theorie als ook voor de praktijk zaken.

De Compagnie als leerbedrijf voor Nick

Tijdens mijn opleiding hebben Laurens en Marianne mij de kans gegeven om bij de Compagnie de opleiding verpleegkunde te voltooien. De ouderenzorg vond ik altijd al interessant, maar de werkwijze en visie van Het Andere Wonen spraken mij het meeste aan. Hier staat het welzijn van de bewoner voorop en heb je de tijd om er echt voor ze te zijn.  De begeleiding tijdens mijn opleiding was goed geregeld, Laurens en Marianne waren er altijd voor vragen die ik had en konden feedback geven op de opdrachten. Ook collega’s waren beschikbaar voor hun ideeën, begeleiding en feedback.  Ik heb ervaren dat er veel vrijheid is om een eigen invulling te geven aan je leerproces. Hierdoor ben ik zelfstandiger geworden, maar ook zelfverzekerder over mijn eigen kunnen. De Compagnie biedt de mogelijkheid om te werken en leren hoe het anders kan in de ouderenzorg, een beschermde en fijne plek om als student werkzaam te zijn.

Leren bij Het Andere Wonen De Compagnie?