Samenwonen in De Compagnie!

Wij stellen ons graag even voor.
Wij zijn Laurens en Marianne Pelk, allebei BIG-geregistreerde verpleegkundigen en sinds 1 september 2016 wonen wij als ondernemersechtpaar in De Compagnie.

Uiteraard doen wij dit niet alleen. Wij worden ondersteunt door een zeer betrokken en veelzijdig team. Benieuwd wie dit zijn? Op de pagina ‘Team de Compagnie‘ komt ieder van hen aan het woord en ziet u wie zij zijn.

Een droom komt uit!
Beide ooit begonnen als verpleegkundigen met passie voor de zorg zijn we, ieder via een andere route, in oktober 2016 gestart als ondernemersechtpaar van Het Andere Wonen De Compagnie.

Dementie wordt vaak geassocieerd met verdriet en ellende. In onze visie kan het leven voor deze doelgroep er anders uitzien. Zelfstandig, prettig, met aandacht voor de individuele mens. We zetten hiervoor al onze kennis en kunde in voor een waardevol, harmonieus en veilig leven voor onze bewoners waarbij we ook de familie kunnen ontzorgen.

Daarnaast hopen we een prettige en leerzame werkomgeving voor onze medewerkers te creëren, waarbij wij onze passie op hen kunnen en mogen overbrengen.

Warme groeten Laurens & Marianne Pelk

“Met een team van professionele en betrokken medewerkers bieden wij een veilig en warm thuis, waar welzijn en zorg hand in hand gaan.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.