Volwaardig appartement

Volwaardig appartement

Volwaardig appartement Het Andere Wonen De Compagnie
Iedere bewoner huurt bij Het Andere Wonen De Compagnie een volwaardig appartement. Onze bewoners hebben een eigen voordeur en postadres, hiermee behouden zij hun privacy. Bij Het Andere Wonen De Compagnie is het ook mogelijk om samen met uw partner in een van onze volwaardige appartementen te wonen. Ook wanneer deze geen indicatie heeft.

Wat is volwaardig
Tot een volwaardig appartement behoort bij Het Andere Wonen De Compagnie;

• een eigen entree, voordeur

• een woonkamer

• een eigen keuken

• allemaal twee slaapkamer

• een eigen badkamer

• levensloopbestendig

Plattegronden:

De Compagnie is gehuisvest in een gebouw van Zayaz en heeft met hen een doorlopende huurovereenkomst.
Met deze reden zijn de regels en voorwaarden van Zayaz van toepassing, deze vind u hier.

“U bewoont bij ons alleen of samen met uw partner een eigen appartement”

Regie bij de bewoner
Ieder appartement heeft een eigen voordeur. U, als bewoner, bepaalt dus zelf wanneer er bezoek binnen mag. Huisdieren kunnen ook gewoon in uw appartement wonen. En uiteraard mag u ook zelf de inrichting bepalen, want zo kunnen dierbare herinneringen mee verhuizen. Ook een van de belangrijke onderdelen van het welzijn.

Wonen samen met uw partner
Bij Het Andere Wonen De Compagnie is het wel mogelijk om samen met uw partner naar onze vestigingen te verhuizen. Dat is het voordeel als u in uw volwaardig appartement woont. Soms is er een slaapkamer en soms zijn er twee, dit is wisselend per appartement. Zo kan het soms ook zijn dat u wel samen woont, maar toch in een aparte slaapkamer slaapt. Als de zorg in de nacht nog met verplegen kan dit prettig zijn of als uw partner met geheugenproblematiek dwaalt, kan dit u toch rust bieden in de nacht. Door de inzet van domotica kan de zorg volgen wat er gebeurd en deze zorg bij u wegnemen.

Heeft u nog vragen?